“Change is inevitable but personal growth is a choice. ”

-Bob Proctor

Nå dina mål snabbare och effektivare!

Vad innebär det att bli coachad?

Coaching handlar om att se vad situationen är i dag och vart du vill vara. Vi ser på vad som behövs för att ta steget vidare eller upptäcka nya sätt att tänka eller få möjlighet att stanna upp och reflektera. Jag coachar utifrån ICFs kärnkompetenser vilket innebär bland annat att det som säg mellan oss, stannar mellan oss.

Med andra ord, coaching är inte terapi, mentorskap eller rådgivning  utan det är en lösningsfokuserad samtalsteknik där jag, din coach, stödjer din utvecklingsprocessen för att nå dina mål snabbare och effektivare.

När behöver du coaching?

Ledarskapscoaching

Även de mest drivna ledare och personerna kan i bland stå och stampa, ha låg motivation eller ha slut på idéer – Coaching hjälper dig att få en nytändning och ny energi att komma ur den bubblan.

Drömmer om att vara någon annan?

Är du inte helt nöjd med vad du har runt om dig eller det du gör? Då är det dags att göra en förändring men du behöver någon som kan få dina tankar och en plan på plats. Du behöver inte vara ensam i förändringsprocessen.

Tänk dig till resultat?

“Thoughts become things. If you see it in your mind, you will hold it in your hand.”
Bob Proctor, You Were Born Rich

När du vill skapa en ny vardag.

 

Vad betyder känslorna i det hela?

Emotionell intelligens handlar om att ta vara på vad känslorna har att säga. Det  är en av de viktigaste informationskällorna vi har till det undermedvetna och utan dem kan du inte skapa den framtid du önskar dig.

Vi har lärt oss att gömma undan känslornas betydelse men det är de som visar oss den rätta vägen för oss.

Boka ditt samtal nu!