EQ Coaching

Möjligheter, utveckling, reflektion

Nå dina mål snabbare och effektivare!

Vad innebär det att bli coachad?

Coaching handlar om att se vad situationen är i dag och vart du vill vara. Vi ser på vad som behövs för att ta steget vidare eller upptäcka nya sätt att tänka eller få möjlighet att stanna upp och reflektera. Jag coachar utifrån ICFs kärnkompetenser vilket innebär bland annat att det som säg mellan oss, stannar mellan oss.

Med andra ord, coaching är inte terapi, mentorskap eller rådgivning  utan det är en lösningsfokuserad samtalsteknik där jag, din coach, stödjer din utvecklingsprocessen för att nå dina mål snabbare och effektivare.

Vad erbjuder vi?

Ledarskapscoaching

Även de mest drivna ledare och personerna kan i bland stå och stampa, ha låg motivation eller ha slut på idéer – Coaching hjälper dig att få en nytändning och ny energi att komma ur den bubblan.

Ledaren i dig – privatpersoner

Du behöver inte vara ledare för att utveckla ditt ledarskap.  Ledarskap är så mycket mer än en titel och för dig som vill börja utveckla din inre ledarskap, börjar din resa här.

Leadership isn’t a rank you achive, It’s a skill you need to practice your entire life.

Simon Sinek

EQ coaching

Vill du utforska hur din emotionella intelligens? Nu kan du göra vårt SEI Emotional Intelligence assessment för att ta reda på det! Den är på engelska.

The Mind

Här har du möjligheten att verkligen gå mer på djupet i ditt medvetna och undermedvetna – Du blir vad du tänker. Du kan nå resultater du knappast kunde drömma om genom att veta hur du arbetar med ditt mindset och målsättning. Detta tar ditt liv till en helt ny nivå.

Boka ditt samtal nu!