Maria Andreasson-Medina

EQ Leadership Coach

Find your courage and you will find your success

“Create a vision and never let the environment, other people’s beliefs, or the limits of what has been done in the past shape your decisions.”

– Tony Robbins

Vem är jag?

Sedan många många år tillbaka har jag alltid älskat att lyssna på människor. För mig är det fascinerande att få ta del av andras historier och berättelser. Jag kan väl säga att jag har en livslång erfarenhet av att vara nyfiken och våga sätt mig i situationer utanför min komfortzon och sätta mål som verkar omöjliga ibland. Denna nyfikenhet har gett mig många års erfarenhet att råd ge, rådfråga, utmana och hjälpa till att hitta de svar som behövs för att komma vidare. Det var detta intresset som väckte min nyfikenhet kring coaching och jag kan ärligt säga att det var en ögonöppnare.

När blev coachingen en viktig del av mitt sätt att hjälpa mig och andra?

Tänk dig, din egen PT i självutveckling, att ha en person som du kan lita på har sitt bästa intresse att hjälpa dig utvecklas, inte bli dömd för ens egna tankar och få tid att reflektera över vad som verkligen pågår inom en själv. Jag vet att när jag arbetade som ledare så var min personal alltid det viktigaste för mig men situationen var att jag aldrig fick tid för dem och det resulterade i en stor konflikt hos mig. Där hade jag kunnat behöva en egen PT för att få hjälp att hitta bättre lösningar när jag själv inte såg dem i dimman av stressen.

Jag kommer nog aldrig att glömma den dagen där jag upptäckte att en av mina styrkor också var den som hindrade min egen utveckling. Efter den dagen har jag alltid varit uppmärksam på att den inte ska hindra mig utan lyfta mig vilket gjorde att min karriär fick ett raketlyft. Vilken resa det blev. Kommer vara för evigt tacksam. Sedan dess har jag hela tiden haft i tankarna hur värdefullt coaching är, ett kraftfullt sätt att hitta svar och i det så öppnade sig en helt ny värld upp med möjligheter.

EQ och mindset

Emotionell intelligens blev för mig en hjärtefråga och tillsammans med intressent att skapa förändring i tankesätt och beteende. I det sökandet kom psycho-cybernetics in där du jobbar med själv-psykologi och det var för mig den kompletta cirkel. Du får inga långvariga resultat om du inte jobbar med helheten. Jag tror helhjärtat på att du skapar dina egna förutsättningar och du kan uppnå det du mest önskar. Vi människor är här för att skapa, vi är i konstant förändring och vi blir det vi tänker på. Så när jag inte jobbar med dessa frågor så spenderar jag min tid med nära och kära eller tränar inför min maraton som alltid ska befinna sig på olika platser i världen.

Jag tänker att jag avslutar detta med ett citat från Maxwell Maltz:

Human being always act, feel and perform in according after what they imagine is true about them self and their environment

Så vad är det du VERKLIGEN vill? Låt oss ta reda på det!

Maria Andreasson-Medina

Vilken erfarenhet har jag?

Ledarskap

Utbildning/kurshållare

Personalhantering

Nästan 20 år inom serviceyrken

7 år inom hotellbranschen

Utbildning – ICF Diplomerad Coach

Utbildning – ICF Ledarskapscoach

Utbildad projektledare inom mötesdesign och resekonsult

Högskolekurser inom ledarskap och organisation, arbetsrätt, kvalitetsteknik och mm.

Förändring och utveckling

Six seconds - EQ Assessor

PGI konsult - Proctor Gallagher Institut

Boka ditt samtal nu!